Offerte

Maatwerk kozijnen & Taatsdeuren

Volgens Quint zijn deuren hét visitekaartje van een pand. Staaldesign- en taatsdeuren geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling en zijn bovendien perfect voor de isolatie. Het straalt kracht uit, is strak en past perfect in ieder interieur, van klassiek tot modern. De deuren geven een absolute meerwaarde aan uw ruimte en zijn ook nog eens functioneel in te zetten: Enkele, dubbele of zelfs schuifdeuren.

Daarnaast is staal in de afwerking veel duurzamer dan het ooit was. Quint levert vakkundig op maat gemaakte stalen- en/of taatsdeuren af, zodat deze in ieder denkbaar pand te plaatsen zijn. Via het ruime assortiment van glassoorten kunt u deze deuren eenvoudig aanpassen aan de gewenste stijl en omgeving. Populaire keuzes zijn helder en mat gezuurd (geëtst) glas, beiden onderhoudsvriendelijk glas. Gezuurd glas creëert privacy en laat alsnog 80% van het licht door.

Ook speciale glassoorten zoals gekleurd of gelaagd glas liggen binnen de mogelijkheden. Quint maakt uitsluitend volledig afgewerkte producten op maat en de opmeting en montage worden dan ook door eigen geselecteerde vakmensen tot in de puntjes uitgevoerd.


Kozijnen Glasisolatie

Kozijnen

Qfort
Stars
Discreet

Quint werkt samen met Qfort, één van de grootste en kwalitatief beste leveranciers van glas- en kunststofkozijnen. De kozijnen staan bekend om de isolatie én veiligheid die ze bieden voor elk type ruimte, in perfecte harmonie met het decor.

Ze zijn functioneel, bestand tegen alle klimaatomstandigheden en bovendien de eerste details die aan uw pand zullen opvallen. Quint en Qfort bieden zodoende de meest kwalitatieve kozijnen, in twee verschillende series:

De Stars serie combineert respect voor het milieu met een hoog niveau van akoestische- en thermische isolatie. Het omvat 4Stars, 5Stars, 6Stars en 7Stars. Laatstgenoemde is de nieuwste creatie, gemaakt met een Aluplast-sectie met 7 kamers in PVC en met het kleinste frame / gewricht dat momenteel op de markt wordt aangeboden. De verdwijnende scharnieren zijn het resultaat van een elegant en innovatief ontwerp.

De Stars serie kent een fijne selectie van (verenigbare) handvatten en een reeks standaardkleuren, waarbij het mogelijk is om andere tinten toe te voegen zoals houttinten en RAL-kleuren.

De Discreet series is een venster dat is ontworpen voor specifieke behoeften, als resultaat van een positieve samenwerking tussen technologie en functionele kwaliteit. Binnen het raam is er een jaloezie gemaakt met het ScreenLine®-systeem, een geregistreerd handelsmerk van Pellini, ook gebruikt door QFort. Discreet is het venster voor diegenen die stoffengordijnen liever vermijden of die allergisch zijn voor stof. Het is perfect als u op zoekt bent naar een hypermoderne sfeer en de meest geschikte oplossing voor een zorgeloos- en onderhoudsvrij leven.

De jaloezie wordt namelijk vuil en kan niet buigen, omdat deze zich in een hermetisch gesloten kamer bevindt. De jaloezie beweegt handmatig of elektrisch dankzij magnetische bedieningselementen die vrijwel onbeperkt kunnen worden gebruikt (ze demagnetiseren slechts om de 100 jaar met slechts 2%).

Glasisolatie

Hieronder staan de coëfficiënten per component:
Ug (g=glas) karakteristieke waarde voor warmte-isolerende beglazing
Uf (f=frame) karakteristieke waarde voor het raamkozijn
Uw (w=window) karakteristieke waarde voor het gehele raamsysteem (raamkozijn warmte-isolerende beglazing)

Schema Downloaden

Samenwerking met QFort

Quint werkt samen met Qfort, één van de grootste en kwalitatief beste leveranciers van glas- en kunststofkozijnen. De kozijnen staan bekend om de isolatie én veiligheid die ze bieden voor elk type ruimte, in perfecte harmonie met het decor. Ze zijn functioneel, bestand tegen alle klimaatomstandigheden en bovendien de eerste details die aan uw pand zullen opvallen.

Offerte aanvragen