Offerte

Mogelijkheden bij Quint

Renovatie en restauratie

Dankzij de jarenlange ervaring weet Quint als geen ander wat er komt kijken bij het renoveren of restaureren van een pand. Quint is voorstander van het volledig renoveren van iets, zodat er niet doorgebouwd wordt op eerdere gebreken. Dankzij de jarenlange ervaring wordt een pand bouw- en vakkundig weer in optimale staat teruggebracht. Het pand wordt bovendien compleet aangepast naar uw (woon)wensen en aan de eisen en behoeften van deze tijd.

Bijkomend voordeel: over het algemeen is er na het goed uitvoeren van een renovatie of restauratie sprake van een aanzienlijke waardestijging van het pand. Het kan daarom niet alleen een noodzakelijk iets zijn, maar ook gewoon een hele goede investering. Zo is uw waardevolle bezit in technisch opzicht weer in goede staat, voldoet het qua woon- of werkcomfort volledig aan uw wensen en is het direct een investering in de toekomst.

 

Verbouwing

Quint gaat geen uitdaging uit de weg. Van voormalig kantoorpand naar droomhuis en van ouderwetse villa naar moderne kantoorruimte: dankzij hedendaagse technieken is niets Quint onmogelijk. Of het nu gaat om het plaatsen of vervangen van een dakraam of een complete verbouwing van uw woning of bedrijfspand, Quint staat voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan het aanbouwen van een garage of serre, het plaatsen van een extra verdieping, het opbouwen of plaatsen van een dakkapel, het plaatsen of vervangen van een dakraam, de verbouwing van een keuken, bijkeuken of badkamer, het isoleren van de woning of het vervangen van voegwerk. Waar het ene pand slechts behoefte heeft aan een kleine aanbouw voor wat extra licht en ruimte, behoeft het andere een grondiger aanpak. Quint zoekt samen met u naar de perfecte oplossing en levert de aanpassing vervolgens af alsof het altijd al zo geweest is.

 

Duurzaam verbouwen

Quint staat voor duurzaamheid. Met de juiste materialen weet u zichzelf gegarandeerd van een duurzame omgeving, hetgeen u op de lange termijn veel kosten bespaart en bovendien goed is voor het milieu. Alhoewel oude panden een mooie en klassieke uitstraling hebben, zijn ze vaak een stuk minder goed geïsoleerd. De uitdaging is dan ook om deze panden dusdanig aan te passen zodat ze weer voldoen aan de eisen van deze tijd. Met behulp van Qfort kozijnen brengt Quint het energieverbruik van oude panden terug naar de normen voor nieuwbouw.

Lees meer over de beschikbare mogelijkheden onder ‘kozijnen’.

 

Zakelijke afbouw

Quint biedt compleet verzorgde afbouw aan van panden met zakelijk doeleinde. Het vinden van een geschikt pand is één, het daadwerkelijk betrekken is vaak een ander verhaal. Quint neemt u dit traject graag uit handen en biedt zodoende allerlei soorten van zakelijke afbouw. Denk aan het plaatsen (glas)wanden, systeem-, metalen of houten plafonds, het doen van timmer- en schilderwerk,  het compleet op maat leggen van vloeren, het pand voorzien van maatmeubelen en bovendien het aanleggen van volledige stroomvoorzieningen. Doordat Quint werkt volgens het Turn key principe, hoeft u enkel de sleutel om te draaien en kunnen u en uw werknemers direct aan de slag in een pand dat voldoet aan alle hedendaagse comfort- en duurzaamheidswensen.

Offerte aanvragen