Offerte
Quint biedt verschillende diensten en is tevens gespecialiseerd in kozijnen en deuren. Maak een keuze uit één van de volgende diensten en lees hoe Quint te werk gaat.

Staaldesign en Taatsdeuren

Volgens Quint zijn deuren hét visitekaartje van een pand. Staaldesign- en taatsdeuren geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling en zijn bovendien perfect voor de isolatie.

Naar kozijnen

Duurzame verbouwing

Quint gaat geen uitdaging uit de weg. Van voormalig kantoorpand naar droomhuis en van ouderwetse villa naar moderne kantoorruimte: dankzij hedendaagse technieken is niets Quint onmogelijk. Quint staat voor duurzaamheid. Met de juiste materialen weet u zichzelf gegarandeerd van een duurzame omgeving, hetgeen u op de lange termijn veel kosten bespaart en bovendien goed is voor het milieu

Renovatie en restauratie

Dankzij de jarenlange ervaring weet Quint als geen ander wat er komt kijken bij het renoveren of restaureren van een pand. Quint is voorstander van het volledig renoveren van iets, zodat er niet doorgebouwd wordt op eerdere gebreken. Wanneer iets onmogelijk of onverstandig blijkt, wordt dit uiteraard gemeld en indien nodig een herberekening gemaakt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.


Lees verder over al onze diensten

Turn Key

Quint werkt volgens het ‘Turn key’ principe, ook wel ‘sleutelklaar’ genoemd. Na uw goedkeuring van de schetsen, wordt alles uit handen genomen en kunt u zorgeloos wachten tot het project klaar is. Quint regelt niet alleen de voorbereiding van de bouw en het maken van een ontwerp, maar ook de wet- en regelgeving en het eventuele contact met gemeente over leveranciers.

Lees meer

Service & Garantie

Dankzij de ruime ervaring van beide bouwbedrijven, biedt Quint uitstekende service en bijpassende garantie. Niets zo vervelend als de overlast van een bouwproject, het kost ten slotte al geld en tijd genoeg. Quint begrijpt dat en zorgt er voor dat u volledig ontzorgd wordt. Door zorgvuldig en vakbekwaam te werk te gaan, staat u niet voor verrassingen en ontstaat bovendien een service die u nog niet eerder gezien heeft bij een bouwbedrijf.

Dankzij de uitgebreide naloop op voorhand van de oplevering wordt u overtuigd van de kwaliteit en realiseert Quint eventuele aanvullende wensen alsnog. Vanzelfsprekend wordt alles met bijpassende garantie opgeleverd, zodat u nog jaren profijt hebt.

Service, begint bij Quint.

Offerte aanvragen